Dinnershows

Dinnershows

Att få njuta av våra största artister och musiker i ett intimt och avskalat format där dofter, miljö, mat och dryck harmoniserar med musik och sång är vad vi kallar en exklucive experience.

Vi väljer ut samarbetspartner med stor omsorg och är mycket stolta för det samarbete vi gör med Elite Hotel of Sweden samt alla de fristående hotell och restauranger ute i landet som vi inlett samarbete med.

Några av de artister vi gjort dinnershows turné med är bl.a. Danny Saucedo, Jill Johnson, Peter Jöback, Ola Salo, Tommy Körberg, Kalle Moraeus, Charlotte Perrelli, Tommy Nilsson, LaGaylia Fraizer m.fl.

Aktuella just nu

LaGaylia Fraizer - My American Soul Songbook

LaGaylia Fraizer - My American Soul Songbook

Möt Sveriges souldrottning i en personlig, varm, energifylld show där publiken får höra fantastiska tolkningar av de artister som betytt mycket och inspirerat LaGaylia i hennes musikaliska karriär.

Vid Pianot: Christopher ” Dompan” Domnique

Biljetter
Anders Ekborg Dinnershow

Anders Ekborg Dinnershow

En av Sveriges bästa röster i en unik och intim dinnershow-miljö. Anders Ekborg har blivit hyllad för sina insatser i våra allra största musikalsuccéer genom tiderna så som Kristina från Duvemåla, Chess på svenska, Så som i himmelen m.fl.

Biljetter
Tommy Nilsson Dinnershow

Tommy Nilsson

Upplev Tommy Nilssons unika röst och fantastiska låtskatt i ett sammanhang utöver det vanliga. En helkväll där ni får möta Tommy Nilsson i ett format som ni aldrig tidigare sett honom.

Biljetter