Lasse på Slottet

Så äntligen är det klart, vi är så glada och förväntansfulla! I sommar blir det premiär för sommarens stora happening på Tjolöholms Slott. ”Lasse på slottet” har premiär måndag 1 juli och arrangeras sen varje måndag fram till 5 augusti. Det blir allsångskvällar fyllda av glädje, musik, sång, god mat och en Lasse Kronér som tillsammans med sitt husband från Doobidoo kommer ge allt för att publiken ska få en oförglömlig upplevelse.

Det blir många folkkära gästartister som kommer besöka allsången under sommaren men Lasse har också med stor omsorg valt ut några guldkorn som kanske inte är lika kända för den stora allmänheten. Produktionen är i full gång med att boka hemliga gäster och fler välkända artister kommer presenteras löpande under våren.

Det byggs upp en allsångs scen och ett festivalområde med foodtrucks, barer och servering. Ambitionen är att få de vackra omgivningarna, dofterna från Tjolöholms sommarträdgård, musik och sång att harmoniseras ihop till en helhetsupplevelse för publiken.

Under allsångskvällarna så står även nya Kafé Manegen öppet, Manegen har under vintern renoverats och här kommer det gå att äta god mat, ta något gott att dricka eller bara njuta av en kaffe i all sin enkelhet.

Vi hälsar er varmt välkomna till Tjolöholms slott och till Lasse På Slottet!

Tjolöholms Slott i samarbete med Westpoint Event

Måndagar 1 Juli - 5 Augusti.

Biljetter
Lasse på slottet